Bert - Direkt från Ursand Restort & Camping

Se intervju med Jan Emanuel här: www.youtube.com/watch?v=AmAnc...

Nytt intervjuavsnitt kommer i Juli!

Kolla in vår webbshop på www.bertsvarld.se

Följ Berts Värld på sociala medier!
Facebook: bertsvarld
Twitter: bertsvarld
Instagram: bertsvarld

Beställ en personlig hälsning från Bert via Memmo!
Länk: memmo.me/profile/bert-karlsso ...

Kommentarer 

 1. Lars Stenlund

  Lars Stenlund

  7 dagar sedan

  Man ska driva detta land till total katastrof!

 2. Detskalldaltas

  Detskalldaltas

  13 dagar sedan

  Men Miltären ska in o rensa i NoGoZoner? Du vill ju inte ha några militärer din sosse!

 3. Erik

  Erik

  18 dagar sedan

  Jag tycker det är underbart att de vänsterliberala rödgröna kvinnorna syns och hörs på långt håll. Tänk vilken damage dom skulle kunna göra om dom lyckades kamouflera sig till att se ut som kvinnor.

 4. janneehrenborg

  janneehrenborg

  20 dagar sedan

  Varför har dom sk myndigheterna svårt att förstå fakta och svenska??? 🤔😡👎Tack igen Bert för dina inlägg o upplysningar från svenska samhället. 🌞😀🙏💖👍Var rädda om er alla nu i värmen.

 5. Min bror var en viking

  Min bror var en viking

  20 dagar sedan

  "Löfven är en väldigt trevlig person" Där satt jag kaffet i vrångstrupen. Mannen som förstört Sverige och fullständigt slaktat arbetarrörelsen.

  • tommy nilsson

   tommy nilsson

   19 dagar sedan

   Mycket möjligt att Löfven kan göra ett trevligt intryck som privatperson Men det fritar definitivt inte honom från ansvar i sitt jobb som statsminister Där är han tillsammans med Reinfeldt den jävlligaste landsförrädare som kan gå i ett par skor !!

 6. SWEXIT TV

  SWEXIT TV

  20 dagar sedan

  SVERIGE HAR BLIVIT ETT TRAGISKT SKÄMT UNDER DENNA REGERING

  • Freddie Mac

   Freddie Mac

   19 dagar sedan

   Det är samma enskilda maktintressen som styr Sverige idag som det varit historiskt. Mannen som är uppfinnaren till detta korrupta statsskick Axel Oxenstierna. Denne Stockholms Byråkrat myntade ett begrepp som varje Svensk borde fått lärt sig i grundskolan. I Norrland Hava Vi Ett Indien Om Vi Vet Att Uttnyttja Detta. Redan på den tiden kring 1650 då vårat statsskick skapades av Adeln, Borgare & Monarkin så fanns det en viss Globalist familj med säte Arsenalsgatan 8 med och skapade Sveriges Statsskick som enbart skulle gynna enskilda maktintressen före befolkningens rättigheter. Ingenting har ändrats. Det är samma Globalist familj som än idag styr det mesta inom svensk myndighetsstyrning och gamla politiska partier som är korrupta. Det krävs att Svensken vaknar ur sin törnrosa sömn och ställer sig upp och kräver sin rätt.

  • Vesa Rintamäki

   Vesa Rintamäki

   19 dagar sedan

   ..... också ... igen

 7. Kjell Johansson

  Kjell Johansson

  21 dag sedan

  Det här var din i särklass bästa sändning! Idag var du förberedd. Det blir en jävla skillnad på kvalitet då! Fortsätt så! Tack🎾

 8. Kenneth Moh

  Kenneth Moh

  21 dag sedan

  Sahlgrenska, Swedistans största sjukhus är katastrof.

  • Kenneth Moh

   Kenneth Moh

   20 dagar sedan

   @Margaretha Christophersen . Hellre fortsätter jag att jobba i Norge.

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   21 dag sedan

   Ett mycket bra universitetssjukhus med otroligt duktig personal.

 9. Robert Pepo

  Robert Pepo

  21 dag sedan

  Fattar du inte att det som sägs att vi skall förstärka militären , är bara för att vi skall tillverka vapen och diverse krigsplan osv osv. Det heter för att vi behöver ett försvar , men är egentligen för att sälja vapen till andra länder. Allt handlar om pengar till vårt land. Cash for the country.

 10. tommy nilsson

  tommy nilsson

  21 dag sedan

  Frågor hit och dit Hur kan detta få hålla på ?Osv Osv. Jo! Därför att alldeles för få vill inte se sanningen med invandringen .Där har vi förklaringen till åtminstone 90 procent av allt elände som drabbar vårt land idag. Flyktingar som kommer från andra sidan medelhavet kommer inte hit pga flykt utan något helt annat . Sossarna vill byta ut befolkningen .hoppas på fler röster då för att behålla makten Hur det går med vårt land är totalt oväsentligt!!

  • tommy nilsson

   tommy nilsson

   21 dag sedan

   Ska vara ..vill se sanningen..

 11. Sören Turesson

  Sören Turesson

  22 dagar sedan

  Tänk jag trodde aldrig att jag skulle hålla med besserwissern Bert men har rätt i problembeskrivningen men undviker ju helt att beröra sin egen del i röran suck!

 12. Anders Nilsson

  Anders Nilsson

  22 dagar sedan

  Löfven är en dåre. Han borde självklart störtas omedelbart. :)

 13. Krister Eriksson

  Krister Eriksson

  22 dagar sedan

  Bra Bert att du tar upp saker som inte fungerar alls!!!

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   21 dag sedan

   Men inte hur många gånger som helst.

 14. Gösta Axelsson

  Gösta Axelsson

  22 dagar sedan

  Du är grymt bra, Bert! Jag har hört det mesta förut, men det förtjänar att upprepas hur många gånger som helst, så jag hoppas att du orkar fortsätta.

 15. Christer Engström

  Christer Engström

  22 dagar sedan

  Sjukvården fungerar varje gång nyadeln skjuter och knivhugger varandra dygnet runt, tyvärr ! Tack svammel käbbel lögner Löfven 💩🙉🙈

 16. sune stjern

  sune stjern

  22 dagar sedan

  Öystein Rönne # 139 - Bevisen! Om vaxet på rumble missa inte denna adekvata information mycket chockande! som vanligt det handlar om makt och pengar ABSOLUT !

 17. Per Lindholm

  Per Lindholm

  22 dagar sedan

  Schalatanen Karlsson är den värsta sorten av gråsosse. Usch vilken unken karl.

 18. Thomas Leion

  Thomas Leion

  22 dagar sedan

  Vi är i början på slutet av 3:e världskriget och 80% av befolkningen vet sovande eller förnekande inte om det. Drain the swamp och de "patriots" som sedan 7 juli -21 osynligt leder Sverige, jobbar nu på att väcka genom att indirekt upplysa om hur verkligheten och sanna historiken ser ut...samt låta befintliga etablissemanget undergräva sig själva och därmed den religiösa tron och tilliten på stat, myndigheter och nuvarande författningen som den svenska befolkningen har. Nyligen uttalat Citat: Det finns nu bara 2 typer av människor på jorden: de som tror att nuvarande världsordning är till för befolkningarnas godo och hälsa...och de som vet bättre. Allt jag ser i detta är bara en massa symptom på problemet att Sverige aldrig haft en riktig demokratisk författning, typ sådan man har i bla. Schweiz och SKÅNE* ( * nu ockuperat av Sverige) där elit, politiker och administration är tvingade att följa och skydda individens beslut, rättigheter och egendom...istället för att vara en korrupt, förgripande cancer på dem. Bara från den maktfördelningen vi alla kan mötas, enas och börja jobba tillsammans med framtiden efter den ekonomiska kollaps och konstitutionella kris som nu börjat påtvingas Sverige utifrån. Fram tills dess händer är mitt tips att bli prepper och värna familjen.

 19. christer rohdin

  christer rohdin

  22 dagar sedan

  Morgan Johansson måste vara efterbliven som kan förneka denna utländska kriminalitet. 👎👎👎👎👎🇸🇪

 20. christer rohdin

  christer rohdin

  22 dagar sedan

  Det är en totalt värdelös regering, som kommer och jävlas med oss svenskar. Stefan Löfven blev inte vald att bilda regering på ett demokratiskt sätt. Så nu råder diktatur i Sverige anser jag. Nyval är det som gäller för att det ska bli ett demokratiskt. 👎👎👎👎👎👎🇸🇪

  • Sören Turesson

   Sören Turesson

   22 dagar sedan

   Helt klart!! nyval nyval nyval

 21. Jonas Jakob Öberg

  Jonas Jakob Öberg

  23 dagar sedan

  Trevlig restort

 22. Assar B

  Assar B

  23 dagar sedan

  Greider har fel. Hade en socialdemokratisk partiledare blivit dömd för grovt förtal hade det aldrig kommit ut i media och han hade aldrig behövt avgå.

 23. xxl k

  xxl k

  23 dagar sedan

  Behövs inget militärt försvar när vi redan är invaderade genom Berts "flyktinghotel" på socialdemokratiska bidrag

  • Besökarna Från Andra Sidan

   Besökarna Från Andra Sidan

   23 dagar sedan

   @Morgan Larsson japp på gatan ska dom bo blir mycket billigare

  • Morgan Larsson

   Morgan Larsson

   23 dagar sedan

   Tror du att det hade blivit bättre/sämre om dessa flyktingar bodde på... 1, annat flyktingboende? 2, på gatan? Motivera gärna, fixar du det? Jag tror på dig. Tänk till nu 👍

 24. matts sandström

  matts sandström

  23 dagar sedan

  Angående tullen och tjuvgods som problemfritt körs ut ur landet: En Östeurope berättade för mig att han ska skicka sju cyklar som hat hämtat utanför bla. Focus här i Göteborg. Jag åkte dit till den adress på Karlbergsgatan där han då bodde och mycket riktigt cyklar med uppsågade lås. Jag ringde polisen - ja dom skulle kolla mitt tips - men ingenting hände. Primitiven körde cyklarna ut via Ystad. Den lata polisen gjorde ingenting.

  • matts sandström

   matts sandström

   20 dagar sedan

   @tommy nilsson Tack Tommy, svenska polisen är inte som den borde vara, Jag har själv i unga år på konsultbasis arbetat hos polisen Skånegatan i Göteborg arbetat där och har därmed en mycket god inblick. Dan Eliasson hade nog innerst inne en god tanke då han sparkade alla poliser - sedan fick dom som ville söka på nytt men Eliasson plockade tillbaka bara ut dom han kunde stå bakom och tankemässigt passade in. Alla råbarkade och kraftigt kriminella psykopat-element fick inte komma tillbaka utan fick bli något annat på stan. En god tanke - jag kanske är en av de få som kan se en god konstruktiv mening och tanke i omstruktureringen, dessvärre så har man nu fyllts på med nya förmågor som kan gestalta sig som "Polis-Lisa" som skolats i polisskolan/HBTQ-nästet i Huddinge. I mina ögon vilsna och rädda offer som inte vet bättre. Jag har sett utveckling och idag är de flesta nya poliser rädda stackare som inte får sund back-up från sina överordnade, i stället via hörselsnäcka instrueras dessa ungdomar på plats ge sig på vårat folk - inte bara den gamla tanten med rollator utan dig och mig. Det är synd om polisen!

  • tommy nilsson

   tommy nilsson

   20 dagar sedan

   Polisen är tyvärr ett skämt så illa är det , man kan inte se det på ett annat sätt men kanske är det så att det är de styrande politikerna som förbjuder att polisen tar krafttag mot som vi ser idag den helt bedrövliga brottsligheten Dessa kriminella element som härjar i vårt land numera är av den hårda sorten och då är det inte alltid rätt att gå den mjuka vägen !

 25. SHA 70

  SHA 70

  23 dagar sedan

  Löfven "grymt smart"? Say no more.....

 26. Sonya Persson

  Sonya Persson

  23 dagar sedan

  Jag hyllar Ebba Bush som höll bästa talet i Almedalen, vad tycker Bert

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   23 dagar sedan

   Strunta i vad Bert tycker, helt oviktigt.

 27. Chatter1

  Chatter1

  23 dagar sedan

  Betr. sardiner, det går ju inte sälja nåt som är så dåligt som inte går att äta, då blir det ju lurendrejeri, och bedrägeri!!! 😬 Om det nu råkar vara en sann historia....???

 28. Hans Åke NYSTRÖM

  Hans Åke NYSTRÖM

  23 dagar sedan

  JÄTTEBRA BERT!

 29. The.TrollGubbe

  The.TrollGubbe

  23 dagar sedan

  Så han tror han är som Trump med sina rallies ?

  • Min bror var en viking

   Min bror var en viking

   19 dagar sedan

   Ingen är som Trumpen.

 30. Roger

  Roger

  23 dagar sedan

  Vi är ett land i förfall. Det är inget som fungerar här längre. Helt sjukt.

 31. Hanna W

  Hanna W

  24 dagar sedan

  Har massa hallon på mina föräldrars Kolinilott nu. Röda vinbär. 😋

  • Big Mac

   Big Mac

   23 dagar sedan

   Ok

 32. Besökarna Från Andra Sidan

  Besökarna Från Andra Sidan

  24 dagar sedan

  får man ha ståndet i himmlen

 33. ÅKE KÄLLQVIST

  ÅKE KÄLLQVIST

  24 dagar sedan

  Skjutandet är oacceptabelt sa Löfven sen fortsatte han äta middag.

  • Vesa Rintamäki

   Vesa Rintamäki

   19 dagar sedan

   ... nöff

 34. Krister Nyström

  Krister Nyström

  24 dagar sedan

  Du har fel Bert, hon ska betala tillbaka 130 000, inte 170 000.

  • Sven-Arne Andreasson

   Sven-Arne Andreasson

   17 dagar sedan

   Bert har inte koll.

  • Lars Andersson

   Lars Andersson

   19 dagar sedan

   Ååälmö.mömm..m..

 35. Tony Nelson

  Tony Nelson

  24 dagar sedan

  Vi måste lägga ner regeringen..undersåtarna..

  • Vesa Rintamäki

   Vesa Rintamäki

   19 dagar sedan

   ... bilderberg

 36. Margaretha Christophersen

  Margaretha Christophersen

  24 dagar sedan

  Men Bert, Vet du inte att det heter "CalAnderska?" Namnet har inget med kalender att göra !!! Skärp dig !!! Vad är "problÄm?" Vi har hört ditt tjat om sjukvård, försäkringar, pizzabagaren ettusen gånger !!! Vad är det med dig, senil eller? Vi har ju ingen militär, Bert och du vill ju inte ha någon heller. Vi har hört allt om Björklunds söner och namnet på politikern har du glömt förstås. Veronica Palm är en stor nolla, odräglig människa. Du KAN uttala "hänsyn", bra klarat, Bert. Plastpåsar har vi hört ettusen gånger. Bert har rätt om Lill-Mogge. Många somalier vill VISST ut i arbetslivet, Bert vet noll. Bert kan inget om SFI. Vi vet allt om Juholt. Vi vet inte alls, hur sossar hade funkat med Juholt. Är Löfvet trevlig? Man tar sig för pannan. Vi vet, att du turnerat med Busch. Vad är "te sempel?" Vi har hört om Malmös romer ettusen gånger. Nu har du nämnt honom som sköts i benet två gånger, under samma program !!! Prata om senilitet !!! Sverige blir aldrig som DK, som har intelligenta politiker. Vad är "systÄm?" Vi har hört om Ylva ettusen gånger. Varför handlar du på socialistiska Coop, Bert? Höj inte Göran Persson, en som stal från folket, har du glömt det också, Bert? Bert ska inte prata om militär, som han inte förstår sig på ett dugg. Ranelid klarar sig utan Berts support. Dessutom behärskar han svenska språket, vilket Bert har stora "problÄm" med. Nej, sossar och moderater är inte på samma linje, fatta det Bert !!! Mogge är en STOR nolla, uträttar t.o.m under noll. 10 kg är tjugo liter Bert, du kan inte räkna heller. Kan du använda en våg? Har du missat all kunskap i skolan? Du har väl inte betalat in ATP, Bert. Därför har du låg pension. Vad är "avundSsjuka?" Vad är "aSSeptera?" "Kasta sten i glashus", heter det, Bert !!! Det är lika låga räntor i andra länder, men folk är inte så skuldsatta som svenskar. Bert kan inget om detta, även om han tror det själv. Vi har hört om tarmcancer tvåtusen gånger, sluta leka läkare, Bert !!! Sluta även med ditt prat om prostatacancer, vi har hört detta tretusen gånger, skärp dig, Bert !!! Om vi blir krassliga besöker vi inte dig Bert, utan vi i går till riktiga läkare !!! Det heter inte "hEEn", danskungen !!! Vad är "alla fall?" Köp en ordbok i svenska språket, Bert !!! Blåbär är inte svårt att plocka, om man har minsta tålamod. Nej, vi VILL inte köpa några Bert-leksaker !!!

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   21 dag sedan

   @Anders Lago "han" är en gammal ackusativform av det personliga pronomenet, men numera använder vi "honom."

  • Anders Lago

   Anders Lago

   22 dagar sedan

   @Cecilia "Man får ta h o n o m för vad han är" heter det väl ändå på korrekt svenska.

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   23 dagar sedan

   @Jan Karlsson Ja, jag såg sen att jag missat ett r. Tack för upplysningen.

  • Jan Karlsson

   Jan Karlsson

   23 dagar sedan

   Sjukhuset heter Carlanderska, döpt efter bröderna Christofer och Axel Carlander.

  • Cecilia

   Cecilia

   23 dagar sedan

   oj oj oj, här har vi en som inte behöver lyssna mer på Bert. Många fel, man får ta han för vad han är, Bert är Bert, one of a kind. Och man får faktiskt tänka själv, han kanske inte vet allt, men han är ändå sig själv😀

 37. Tonny Nordin

  Tonny Nordin

  24 dagar sedan

  Bert är mycket bra. Men att höja Steffe till skyarna, känns väl svårsmält. För mig är han den störste landsförrädaren genom tiderna. Det är ju inte särskilt smart att ljuga och bryta löften. Det kommer att straffa sig hårt.

  • Tony Nelson

   Tony Nelson

   24 dagar sedan

   Löven är köpt av större krafter .... Hela regeringen..å undersåtar å rösta är meningslöst.....bättre å starta krig .i Stockholm.

 38. Rallyvilden

  Rallyvilden

  24 dagar sedan

  dU ÄR GRYM BERT BRA STÅ PÅ DEJ

 39. Kjell Larsson

  Kjell Larsson

  24 dagar sedan

  Öppna asylkontor på Antarktis! Men bara ett. På sydpolen!

  • matts sandström

   matts sandström

   23 dagar sedan

   Danmark har öppnat asylmottagning i Egypten och Rwanda - mycket humant att asylsökarna behöver åka så långt till kylan i Sverige i stället utreds dom i sitt eget klimat. Sverige borde följa efter men .............?

 40. Syntpop

  Syntpop

  24 dagar sedan

  Tack för din uppriktighet och humor. Skönt att höra sanningen som gammel media döljer..

 41. Lars S

  Lars S

  24 dagar sedan

  Klart att du återinvesterar för att kunna ta ut avkastningar men det är egentligen ointressant då du har skapat det du har på egen hand

 42. sune stjern

  sune stjern

  24 dagar sedan

  FN har stängt ner alla sina 193 medlemsstater i LD i en P..DEMI som inte existerar! med ett test som upphovsmannen själv säger inte fungerar på det här. Men man använder detta totalt värdelösa testet ändå! Varför görs detta? och vad är agendan med detta i så fall?! P..DEMIN ! Om den finns? borde inte sjukhusen vara ÖVERFYLDA med dessa jättesjuka människor tillika i äldreboende och i privat bostäder! MEN! Det är samma antal sjuka människor som avlider av säsongs influensan varje år! statistik 20 år tillbaka bevisar detta att det är mestadels mycket äldre som har underliggande sjukdomar över 80 år som avlider med avsevärt försämrat immunförsvar som dör! Hur många känner dessa sjuka människor som borde finnas över allt! Man kan faktiskt inte kalla en pandemi för en pandemi en farsot om den inte finns. En epidemi kategoriseras inte som pandemi om den inte kontinuerligt infekterar många människor åter igen var finns ALLA sjuka som borde vara miljontals nu världen över ! Ofta har det varit influensa, pest, kolera eller tyfus som orsakat pandemier, men även smittkoppor och tuberkulos. Pandemier av pest har utbrutit åtminstone tre gånger, varje gång med start i Kina. Kan det vara så att gift JABBEN vaxet är det som faktiskt ger sjukdomen då ligger världen mycket illa till! Allt är planlagt i AGENDA 2030 THE GREAT RESET ABSOLUT ! YT CENSUREN P.. DEMIN

  • sune stjern

   sune stjern

   22 dagar sedan

   @Freddie Mac Öystein Rönne # 139 - Bevisen! Om vaxet på rumble missa inte denna adekvata information mycket chockande! som vanligt det handlar om makt och pengar ABSOLUT !

  • Freddie Mac

   Freddie Mac

   24 dagar sedan

   Vad jag vet så är dom pandemier som härjat historiskt varit mänskligt skapade I någon form. Svenska särintressen har historiskt varit involverade och verkar även så vara nu med Covid 19. Umeå Universitet! Gensaxar! Hmm!

 43. Lars S

  Lars S

  24 dagar sedan

  Lite bättre koll veronika palm skall betala tillbaks 130k inte 70k och snacket handlar inte om elcykeln utan om elsparkcyklarna viss skillnad

  • Anders Lago

   Anders Lago

   22 dagar sedan

   @Lars S Det förstår jag. Mumlar gör han ibland.

  • Lars S

   Lars S

   22 dagar sedan

   @Anders Lago ok fel av mig men man hör inta allt han mumlar om

  • Anders Lago

   Anders Lago

   22 dagar sedan

   Han sa iofs 170 000 kr, men det rör sig mycket riktigt om 130 000 kr.

 44. FIS

  FIS

  24 dagar sedan

  10 000 netto? Man måste betala socialavgifter för att få pension.

 45. FIS

  FIS

  24 dagar sedan

  Ylva e ett löss.

  • Vesa Rintamäki

   Vesa Rintamäki

   19 dagar sedan

   @Margaretha Christophersen .... en lus flera löss....lössen väller in och härjar fritt

  • Assar B

   Assar B

   23 dagar sedan

   Ett helt lass med löss

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   24 dagar sedan

   Rätt, men "ett löss !!! "

 46. FIS

  FIS

  24 dagar sedan

  Jag hackade hönshuset i Värnamo.

 47. FIS

  FIS

  24 dagar sedan

  Min Somaliska flickvän Afanugga hälsar att om man vitmålar sig syns man inte.

  • Besökarna Från Andra Sidan

   Besökarna Från Andra Sidan

   24 dagar sedan

   ser du din bruna flickvän i mörkret skulle inte tro detta möjligtvis om hon visar tänderna

 48. FIS

  FIS

  24 dagar sedan

  Nu knäcker vi gängen...vänta.. aj...

  • Vesa Rintamäki

   Vesa Rintamäki

   19 dagar sedan

   ..... får väl på fingrarna då.....vad säger bilderberg utbildningen

 49. FIS

  FIS

  24 dagar sedan

  Jag får stannar trots att jag heter Adolf Hutler.

  • Gunnar Karlsson

   Gunnar Karlsson

   24 dagar sedan

   Ä

 50. FIS

  FIS

  24 dagar sedan

  Afghanistan tar inte emot Afghaner..hahaha...

  • hypphypp

   hypphypp

   19 dagar sedan

   Klapp igjen, nu er vi der vi skal tjene penger! idioter, INGEN BRYR SEG, HVIS IKKE DU KAN TJENE 10 MILL, HVA SIER MAN TIL DEM?

  • The.TrollGubbe

   The.TrollGubbe

   23 dagar sedan

   Dom är inte från Afghanistan det är iranier som ljugit, och sagt de är från Afghanistan.

  • Besökarna Från Andra Sidan

   Besökarna Från Andra Sidan

   24 dagar sedan

   jag hörde detta vänta med 3 månader...

 51. Åke Lekebring

  Åke Lekebring

  24 dagar sedan

  Hur många kommer från Afghanistan? Som ev. Skulle utvisas nu. Har uppgifter att de flesta uppger fel ursprungsland att i själva verket de kommer från Irak.

  • Besökarna Från Andra Sidan

   Besökarna Från Andra Sidan

   23 dagar sedan

   @Margaretha Christophersen barnen lmao

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   24 dagar sedan

   Nej, Iran och det gäller de ensamkommande.

 52. Arga Finnen

  Arga Finnen

  24 dagar sedan

  Ja visst ..Göran Persson snodde ca 350 miljarder rån oss pensionärer…är han bra då Bert??

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   14 dagar sedan

   @Stefan Sahlström Varför stod kraken då och svor att han skulle betala tillbaka vartenda öre? Du har förstås inget svar på detta och heller inte varför samma krake aldrig har dementerat "lögnen." Du vet inte mycket du. Sluta gå på sossarnas lögner och floskler och tillfriskna !!! Då kommer du att må så mycket bättre. Lycka till med det !!! Adjö med dig.

  • Stefan Sahlström

   Stefan Sahlström

   14 dagar sedan

   @Margaretha Christophersen se-one.info/cycle/mdZtp7tgj7BwpaI/video

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   14 dagar sedan

   Du uttrycker dig och läser som "fan läser Bibeln."

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   14 dagar sedan

   Tycker du i inte det är "en smula" märkligt, att den där ohederlige Persson aldrig har dementerat allt som sagts och skrivits om hans försnillade pengar? Han brukar ju vara snar att yttra sig. Detta tyder onekligen på, att han verkligen inta har rent mjöl i påsen. Vem som helst, som blir utsatt för lögner, försöker i alla fall försvara sig, eller hur? Alltså framstår karln som en stor lögnare och stortjuv av folks egna pengar, en skandal utan dess like. Det värsta av allt är, att en stöld kan bli till flera, eftersom det är så lätt att överföra folks pengar till vad som helst annat.

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   14 dagar sedan

   @Stefan Sahlström Ja förtidspension ja, där ser du. Folks inbetalade pengar till deras EGEN pension ska självklart inte finansiera förtidspension och annat för andra. Hur svårt kan det vara att fatta? Ska pengar överföras till annat, ska de blivande pensionstagarna tillfrågas, eller hur? Du får, liksom jag, klara dig utan de försnillade pengarna. I annat fall kan du kanske be Stöld-Persson om återbetalning med ränta. Du är säkert nöjd med en mindre pension, lev väl med den och adjö med dig.

 53. Åke Lekebring

  Åke Lekebring

  24 dagar sedan

  20 personer i varje lägenhet. Dom vill kanske bo så? Ska Sverige bygga lägenheter åt invandrare? Var ska svenska ungdomar bo?

 54. FIS

  FIS

  24 dagar sedan

  Hälsa sköna Märta och vårens blomma Lööf.

  • Assar B

   Assar B

   23 dagar sedan

   Batikhäxor

 55. Åke Strand

  Åke Strand

  24 dagar sedan

  Sverige med Miljöpartiet, Centern och Socialdemokraterna är partier som katastrofalt fortsätter med att leverera lögner i all sin självgodhet. Därav att samhället ser ut som det gör. Må dessa hycklare gå i graven vid valet 2022.

  • Åke Strand

   Åke Strand

   24 dagar sedan

   @Inga-Lill Karlsson Det finns absolut en poäng i det.

  • Inga-Lill Karlsson

   Inga-Lill Karlsson

   24 dagar sedan

   Men AFS vill gå ur EU👍SD måste samarbeta med AFS Annars blir allt oförändrat eller sämre.

  • Inga-Lill Karlsson

   Inga-Lill Karlsson

   24 dagar sedan

   Och SD vill ej gå ur EU!

 56. Johan Carlbark

  Johan Carlbark

  24 dagar sedan

  Men som vanligt lite knepiga svar, man kan inte ha körkort för allt, "elcyklar - vattenskotrrar" gående, sparkcyklar, skateboard mm men för bilar, stora skepp, flygplan mm OK 🇸🇪😊 Bättre införa Logiskt Tänkande och Sunt Förnuft och riktiga Poliser och Straff för de som framför "saker" på felaktigt sätt.

 57. Freddie Mac

  Freddie Mac

  24 dagar sedan

  Jag tycker Bert och alla andra Samhällsintresserade ska fundera på följande. Vem är det som äger och driver Internet/Mobil Infrastrukturen? Ett tips. Arsenalsgatan 8.

  • Mange Linder

   Mange Linder

   24 dagar sedan

   Så sant.

 58. sune stjern

  sune stjern

  24 dagar sedan

  Pengar finns inte till svenska folket ! men att ösa våra skattepengar på MENA främmande makt invasionen sossarnas röstboskap och medvetna folk utbyte till SVERIGE ! 670 tusen missanpassade som ALDRIG NÅGONSIN ! kommer i arbete och detta vet sosse regeringen givetvis! syftet är att SVERIGE skall totalt söndras splittras genom vålds konflikter motsättningar och när dom tömt våra skattepengar på FN EU WHO MENA BISTÅNDS BLUFFEN, VÄNSKAPS KORRUPTION, EU STÖDPAKET 150 miljarder ja då kommer SVERIGE tillslut bli bankrutt och är nu ett U land som den djupa staten planlagt ABSOLUT !.....

 59. Gun Kembel

  Gun Kembel

  24 dagar sedan

  Men snälla Bert militären består i dag av klanmedlemar har Du missat att man är välkommen till militären o kan fortfarande vara klanmedlem

  • Glenn Paulsson

   Glenn Paulsson

   24 dagar sedan

   I nuläget kan Sverige mobilisera 41 000 soldater. Denna styrka inkluderar 1 300 officerare, 4 700 värnpliktiga och 30 000 hemvärnssoldater med en beslutad bantning till 22 000.[21]

 60. Freddie Mac

  Freddie Mac

  24 dagar sedan

  Det finns inget parti i Sveriges Riksdag som företräder oss medborgare. Det är särintressen som styr I Sverige. Enskilda maktintressen styr Sveriges Riksdag. Våra politiska partier styr Sverige I slutna rum med storkapitalet. En viss Globalist familj och dess maktbolag med adress Arsenalsgatan 8 har ägnat sig åt så mycket dubbelspel i Sverige och i Världen dom senaste 100 åren på bekostnad av människors rättigheter till sin egna Egennyttas bästa först. Nu kommer detta dubbelspel att avslöjas. Många egennyttiga individer i Sverige i alla samhällsskikt kommer nu att avslöjas att själva ha haft fingrarna i syltburken. Alla politiska partier sen rösträttens införande kommer att ställas till svars för varför dom tillåtit detta att få fortgå. Det Handlar om det Svenska Rättssystemet. Det Handlar om det valutafinansiella systemet som tillåtits att ägas och drivas av privatägda banker. Hela det finansiella systemet är så konstruerat så att det ska gynna enskilda maktintressen I Sverige med säte Arsenalsgatan 8. Systemet är nu så pass skuldmättat att det inte kan överleva längre i dess nuvarande form. Det finansiella systemet är skuldmättat och den reala ekonomin krymper på bekostnad av detta luftslott till finansiellt system. Det är därför det hela tiden trycks nya pengar för att betala för dom accumelerade räntekostnaderna. The Great Reset har börjat. Det startade i och med spridandet av detta så kallade virus med namnet Covid 19.

  • sune stjern

   sune stjern

   24 dagar sedan

   Gratulerar! du har fullständigt rätt! nu är vi två med samma hemska uppfattning om det du just kommenterat ABSOLUT !

 61. Niklas Andersson

  Niklas Andersson

  24 dagar sedan

  Invandrare är röstboskap för sossarna och självständiga invandrare/flyktingar röstar inte på sossarna, dem är värdelösa för sossarna eftersom dom inte bidrar till sossarnas maktframgång och ska sållas bort.

 62. Daniel Svärd

  Daniel Svärd

  24 dagar sedan

  Ursand tar förstås bara riktiga pengar...

  • Anders Lago

   Anders Lago

   22 dagar sedan

   @habbomanish Helt korrekt, habbo. Bra koll.

  • Anders Lago

   Anders Lago

   22 dagar sedan

   Ursand tar enbart emot bitcoin.

  • Daniel Svärd

   Daniel Svärd

   24 dagar sedan

   @Harald Larsson Sant AFS är det SD borde stå för eller har stått för (lite därför dom existerar)

  • Harald Larsson

   Harald Larsson

   24 dagar sedan

   @habbomanish Rösta Afs Sd har vikit ner sig för mycket.

  • habbomanish

   habbomanish

   24 dagar sedan

   @Lars S Du har fel. Det handlar inte om 12 procent i en kommun. Det handlar om 12 procent i en valkrets. Valkretsar är exempelvis Stockholms län, stockholms kommun, västra götaland osv. Det krävs rätt många röster för att få 12 procent. Utöver det så kommer man bara få något enstaka mandat från denna valkrets. Så det blir inte samma effekt som när man får 4 procent nationellt. Dessutom har jag svårt att se afs få 12 procent i en valkrets.

 63. Daniel Svärd

  Daniel Svärd

  24 dagar sedan

  Bara börja handla med riktiga pengar (folk som inte gör det) Bara Bert lever som han lär och inte matar systemet med kort så han göder framtida cyberattacker. CACH is king 💰

  • Micke petterssom

   Micke petterssom

   24 dagar sedan

   Bert har gött sig på flyktingindustrin och sitter nu och piper den patetiske landsförädaren. Om du ska skriva gott om någon så är han den siste som ska nämnas.

Nästa