Bert - Privatiseringen är ingen lösning!

Vår Webshop är nu igång på www.bertsvarld.se
Använd koden KEPS21 för att få 5% vid köp av minst 2 grejer och få en keps gratis!

Intervju med Joakim Lamotte:
www.youtube.com/watch?v=T_s1L...

Intervjun med Björn Olsen: se-one.info/cycle/oKuYZNp1j4KpepE/video
Larsson & Karlsson på Treby: www.radiotreby.se/series/lars...

Följ Berts Värld på sociala medier!
Facebook: bertsvarld
Instagram: bertsvarld
Berts privata Instagram: bertwillisk...
Twitter: bertsvarld

Beställ en personlig hälsning från Bert via Memmo!
Länk: memmo.me/profile/bert-karlsso...

Med Blipp får du alla fördelarna som hos en bilhandlare när du köper eller säljer privat Länk: blipp.se/

Glöm inte att använda koden "BERT" för att få rabatt på tjänsten Blipp om du ska köpa eller sälja bil. När du använder koden så försvinner arvodet som Blipp vanligtvis tar ut när man tjänsten.

Dansbandskungen Facebook: dansbandskungen
Dansbandskungens instagram: dansbandskungen
Dansbandskungen Spotify: open.spotify.com/artist/0TJGs...

Leos hemsida: lzkonsult.nu
Leos Instagram: lzkonsult

Kommentarer 

 1. Slingerland Slingerland

  Slingerland Slingerland

  3 månader sedan

  Det första Bert gör är att nervärdera Marcus i detta avsnitt! Bert är ett SVIN!!

 2. pqsnet

  pqsnet

  3 månader sedan

  Fredrik Reinfeldt... 23:06.. Lakmustest på att han var en sann antiborgare och vänsteraktivist är att Public Service älskar att ha med honom överallt i morgonsoffor inklusive hans son som någon form av sakkunnig för borgeliga perspektiv. SVT tror på allvar att man är balanserad om man har en tokvänterdebattör och sen Reinfeldt i studion.

 3. pqsnet

  pqsnet

  3 månader sedan

  Annie Lööfs Centerparti 0:48 är varken ett Demokratiskt parti eller ett Borgeligt högerparti. Räcker ju att gå in på Annie Lööfs SE-one kanal, titta på antalet "Dislikes" och sedan scrolla genom kommentarsfältet som enbart innehåller hyllningar och lovord... Moderatorn jobbar hårt på att städa undan kritik genom shadowbanning (dölja inlägg) och att ta bort dem.

 4. Margaretha Christophersen

  Margaretha Christophersen

  3 månader sedan

  Varför kan man inte skriva svar?

 5. Annica Appelgren

  Annica Appelgren

  3 månader sedan

  Mycket bra intervju och samtal med Staffan Danielsson. Han är en klok och klarsynt person.

 6. Margaretha Christophersen

  Margaretha Christophersen

  3 månader sedan

  En halv minut så dök "problÄmet" upp, bra klarat, Bert !!! Efter ännu en halv minut, trist reklam. Nej, vi "aSSepterar" inte "Stock'holm" och hör sen. Många friskolor fungerar alldeles utmärkt och det heter inte "systÄm", Bert. Vem tror du tittar på Löfven? Det är nog bara Bert. Sluta med zigenarsnacket, gammal skåpmat, som vanligt. Elever ska vara anständigt klädda i skolan, vad är problemet? Alla vet ang. läsk/pensionärer. Förstår inte Bert, att det mesta är gamla nyheter? Plocka du upp fimpar, Bert, så har du något att syssla med. Vad menas med "bedUmning?" Har det med dumhet att göra? Fjällpratet är också gammalt. Varför berättar du allting 500 gånger, Bert, är du senil? "ProblÄm, problÄ, problÄm", "aSSeptera" i all oändlighet. Varför lär du dig aldrig korrekt svenska, Bert? Så svårt ÄR det inte. Vi vet ALLT om Boel och Sölvesborg. Rasister har vi också hört nog om. Har du med så mycket reklam, bara för att du inte kommer ihåg mer antikt att rapportera? Vi har hört om adoptivbarnen. Sabuni är INGET att lita på och opinionen är oförändrat låg för partiet, ut med liberalerna, gör ingen som helst nytta och Sabuni är oerhört svag. Vi har hört Trumps syn på Sverige tusen gånger, minst. Har du bara gamla tidningar, Bert, elda dem !!! Vi har hört om Clara 300 gånger nu, pröva något nytt. Göran Persson ar BÄST, man svimmar !!!!!!!!!!!!!!! Bra, att Göran försnillade din pension, Bert, eller hur? Du pratar ju ofta om låga pensioner, eller hur???????? De hänger nog ihop med Görans stöld, eller??????? Nej, vi köper våra egna kepsar och muggar, håller säkert inte i diskmaskinen. Kristersson är en svag politiker. Ska du hålla på med all denna töntreklam, kan du snart lägga ned kanalen. Vem tror du står ut med all reklam-skit? Fira helgen med "Let's dance", vad kul och kulturberikande !!!!!!!!!!!! Bert har rätt om kärnkraft. Det är självklart att besluten är politiska, vad tror Bert? Bert har rätt, att folk inte är nöjda med någonting inom el-politiken. Alla vill ha el, men ingen vill drabbas. Uteliggare får hjälp, om de söker den. Ta reda på fakta någon gång, Bert !!!!! Du glömde pizzabagaren, vad har hänt, Bert??? Ebba är INGET att lita på. Visst är det folks eget fel, att det ser ut som det gör i vårt land. Bert vill ha obundna media, men han använder inte själv de fria medier, som finns sedan länge !!!!!!!!!!! Bert får flytta till Södertälje och reda upp i eländet. Frågan handlade om beredskap, inte försvaret, Bert, lyssna någon enda gång, tack. Kör mer reklam, så får du färre lyssnare, Bert, bra klarat !!!!! Löfven är en NOLLA, men det fattar inte Bert. Löfven håller sig kvar på grund av MP, men det förstår inte Bert det heller. Bert tycker, med all rätt, att folk är dumma, men vad är Bert????

 7. Krister N

  Krister N

  3 månader sedan

  Kommer att tänka på Berts egna ord när han startat Ny demokrati. Då var ett återkommande mantra "ett land ska skötas som ett företag". Bra om han kommit på andra tankar.

 8. Simpson

  Simpson

  3 månader sedan

  Så här går det för ett land med en feministisk regering ........

 9. babbla dudda

  babbla dudda

  3 månader sedan

  gå ut i skogen å må bra....

 10. Magnus Eliasson

  Magnus Eliasson

  3 månader sedan

  Göran Persson Jo Jo!

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   3 månader sedan

   Ja, man svimmar.

 11. Susanna Svensson

  Susanna Svensson

  3 månader sedan

  Förstatliga skolan. Privat skolor få starta den som vill, men då skall inte staten gå in med vara skatte medel. Är det än bra privat skolan kommer de få många till sig.

 12. Akke Landquist

  Akke Landquist

  3 månader sedan

  SD håller ju på oss svenskar men vad gör de andra partierna

 13. Akke Landquist

  Akke Landquist

  3 månader sedan

  Sossarna fuskar ju med PISA hur skolan är tycker du det är bra

 14. sveaplutoner

  sveaplutoner

  3 månader sedan

  ljudet är så lågt att man knappt för vad som sägs nu =(

 15. MEMeOp

  MEMeOp

  3 månader sedan

  Ljud bättre i vanliga fall? ni har ju hållit på daltat med mikrofonerna 3 streamer i rad nu, skärpning fö f*n !!, Gör så här, Antingen så drar batterierna slut för ni lämnar batterierna kvar i trådlösa modulerna? skaffa laddningsbara batterier med laddarem, ladda batterierna innan varje stream för slippa avbrott mitt i streamerna hela tiden. Att ni räknat ut det efter alla problem med batterierna... sån enkel sak.....

  • MEMeOp

   MEMeOp

   3 månader sedan

   ​@Berts Värld Sa inget om kameror. Har varit typ 10ggr eller mer med batteriena borde man fattat efter 1 gång, krävs inte en miljonbudget för att ha koll på batterierna. Sluta larva er nu. Ni förstör bara för er själv och leka stöddig är inte det minsta charmigt.

  • Berts Värld

   Berts Värld

   3 månader sedan

   Det har nog hänt 4ggr på snart 4 år, mer sällan än kamerorna krånglar i TV4s Nyhetsmorgon med miljonbudgetar per avsnitt ;-)

 16. Holger Nilsson

  Holger Nilsson

  3 månader sedan

  Var på möte i sthlm "hälften kvar" Bengt Westerberg satt där framme -o gjorde bort sig fullständigt;Hela biosalongen buade ut honom;Då kastade Westerberg stolar mikrofoner ikring sig o blev kritvit i synen..ve

 17. Holger Nilsson

  Holger Nilsson

  3 månader sedan

  Bert har fullständigt rätt med Sabuni-Enda tabben Åkesson gjort-med angreppen på henne,Såg vilka problem hon hade på ett tidigt stadium-när jag träffa henne i sthlm

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   3 månader sedan

   Sabuni är svagheten personifierad, bort med liberalerna.

 18. christer rohdin

  christer rohdin

  3 månader sedan

  Politikerna plockar av pensionärerna mat och dryck som pensionären har betalt för det är bedrövligt, jag tycker politikerna kan sänka sin lön istället dom gör inte rätt för en lön på 70000 kronor plus förmåner i månaden. Svenska politiker är bedrövliga i stat och kommun landsting.

 19. Janne Nilsson

  Janne Nilsson

  3 månader sedan

  Träffar ? Vem kollar alla moskéer, förmodligen ingen myndighet som vågar eller får.

 20. johan argus

  johan argus

  3 månader sedan

  va ju så på öckerö med dem spelade tennis ihop o gav varann jobb i miljonklassen hände inget

 21. Tommy Ström

  Tommy Ström

  3 månader sedan

  Härmar Bert vad kostar det ha ha.

 22. Detskalldaltas

  Detskalldaltas

  3 månader sedan

  Tjena Bert Kungen av Sveriges Dansbandsmusik. Harry Brandelius,Alf Robertson,Mats Rådberg fick man iallafall växa upp med! Jaha det här var ingen live! Många sjuka grejer kommer ur din mun men Du är DEN ENDA SOM VET OM PANDEMIN O ÄR FÖR VACCIN(i Fria Media)! Därför har jag börjat lyssna på dina grejer igen.

 23. Björn Euren

  Björn Euren

  3 månader sedan

  bert vist är du GNAGARE

 24. Torsten Hulin

  Torsten Hulin

  3 månader sedan

  Lindell TV avslöjar odetaljerad hur valet i USA manipulerades med att kopplaupp dominiomaskinerna med internet som. Inte ska kunna ska........så den som kallar Biden president vet inte vad dom talar om.........Vänta och se 🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 25. Gun Kembel

  Gun Kembel

  3 månader sedan

  Förklaringen till prisökningar är: När man undrar över ägarsammansättning så äger banker, försäkringsbolag o andra som sitter på stora kassor o varför kliver dom in? jo för att något som fanns tidigare priskontroll är helt borttaget o det är fritt fram med prisökningar. Att inte Andersson löst tillbaka de lönsamma delarna.

 26. Alexander Flygarell

  Alexander Flygarell

  3 månader sedan

  Jag är zigenare och det är inga problem att säga det enligt mig! ❤️

 27. Ulf Jonsson

  Ulf Jonsson

  3 månader sedan

  Vad har hänt perfekt ljud och bild? bra jobbat.

 28. Salza

  Salza

  3 månader sedan

  Globalistagendan borde uppmärksammas mer. Det är ju därför som vi har massinvandringen, miljöalarmismen, PCRtest-pandemin, giftsprutorna och den idiotiska identitetspolitiken.

 29. Mats Willhelmsson

  Mats Willhelmsson

  3 månader sedan

  M Kepsen är för liten skaffa större storlekar

 30. Susanne Lindström

  Susanne Lindström

  3 månader sedan

  Kepsen kan justeras bak

 31. Pierre Börjesson

  Pierre Börjesson

  3 månader sedan

  Hur effektiv är solenergi i Sverige Bert. Kanske tur att folk säger nej till de

 32. Pierre Börjesson

  Pierre Börjesson

  3 månader sedan

  Har du missat att i stort sett hela värden nobbar Astra så va snackar du för skit

 33. Pierre Börjesson

  Pierre Börjesson

  3 månader sedan

  Va hon 12??

 34. Nuerekört. Emigranten.

  Nuerekört. Emigranten.

  3 månader sedan

  Lägg ner skiten ! Reklam och gammalt skåpmat !

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   3 månader sedan

   Håller helt med, repris på repris.

 35. Bengt G Nilsson

  Bengt G Nilsson

  3 månader sedan

  Bert Fortsätt titta på Lets Dance, Sverige behöver någon som kan ta tag i problemen och inte bara berömma de som ställt till dessa enorma problemen , NEJ något nytt måste till NU !

 36. philip visma

  philip visma

  3 månader sedan

  Bert vad tror du går det lita på saboni när hennes bror är islamist? är väldigt osäker låter som en säkerhets riskt men jag kanske har fel men skulle vilja se en granskning på hennes bror det är det där som gör att många inte litar på henne och hon uplevs som falsk som bara säger saker för att rädda partiet o sen när de inte åker ut går mot folkviljan igen

 37. Freddie Mac

  Freddie Mac

  3 månader sedan

  Den Svenska Egennyttan Är Monumental.

 38. FIS

  FIS

  3 månader sedan

  En Bert slips vore kul.

 39. FIS

  FIS

  3 månader sedan

  Spotify vill köpa Arsenal..tydligen tjänar dom multo

  • grimlund

   grimlund

   3 månader sedan

   Daniel Ek har en förmögenhet på runt 4,8 miljarder dollar. Han bör vara en av Sveriges rikaste. Men det är inga musiker som blir rik på Spotify. Det är nog många av dom som skulle vilja rulla Daniel Ek i tjära och fjädrar.

 40. FIS

  FIS

  3 månader sedan

  Mask singer Lööf....

 41. FIS

  FIS

  3 månader sedan

  Tyst ljud

 42. steve

  steve

  3 månader sedan

  Hej har Bert Karlsson tagit vaccin mot corona

 43. Yvonne Astelius

  Yvonne Astelius

  3 månader sedan

  En tidigare arbetskamrat från utlandet sa själv att Södertälje var hon tvungen att flytta ifrån och det var bortåt 20 år sen. Kriminaliteten var hög redan då.

 44. Håkan Sundqvist

  Håkan Sundqvist

  3 månader sedan

  Lastbilsflak med alla i samma klass , vilka träffats varje dag är förbjudet. Att handla i affärer ,folk från olika håll är tillåtet .

 45. Rallyvilden

  Rallyvilden

  3 månader sedan

  sd sd sd rösta sd

 46. Yvonne Astelius

  Yvonne Astelius

  3 månader sedan

  Jag blev utfryst i gamla folkpartiet när jag på 80talet ansåg att invandrare måste lära sig svenska språket.

 47. Mellie

  Mellie

  3 månader sedan

  Hade gärna sett hela avsnittet men efter 20 min med 10 reklamavbrott orkade jag inte mer..

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   3 månader sedan

   Ett bra sätt att förlora lyssnare på.

  • Oscar Nilsson

   Oscar Nilsson

   3 månader sedan

   Skaffa adblock, gratis och du slipper all reklam.

 48. 454sam

  454sam

  3 månader sedan

  tar du ut nåra pengar ur regeringens tryghetsfond eller va det heter kanske fallskärm efter du slutade i regeringeb

  • 454sam

   454sam

   3 månader sedan

   även idag

 49. BINZify

  BINZify

  3 månader sedan

  Ljudet så lågt

 50. Monica Lindberg

  Monica Lindberg

  3 månader sedan

  höj djudet

 51. Tony Karlsson

  Tony Karlsson

  3 månader sedan

  Bra avsnitt . Men aldrig varit med med så många avbrott med reklam på Berts Värld. ,Detta har hänt sista dagarna ! FLERA SOM upplevt det så ?

  • Made in Sweden

   Made in Sweden

   3 månader sedan

   Håller med Adblock är bra !

  • Stock Holm

   Stock Holm

   3 månader sedan

   Kör Adblock så slipper du skiten.

 52. Mr. Axe

  Mr. Axe

  3 månader sedan

  Trodde S va ett arbetarparti ? Men alla Sossar i regeringen blir miljonärer !!!!

 53. ingo566

  ingo566

  3 månader sedan

  IDAG VA LJUDET KASS,,,,,,

  • Sven-Arne Andreasson

   Sven-Arne Andreasson

   3 månader sedan

   Som vanligt.

 54. Kalle Karlsson

  Kalle Karlsson

  3 månader sedan

  Löfven håller sej kvar med lögner å falskheter.

 55. Rolant Pridaen

  Rolant Pridaen

  3 månader sedan

  hej Bert älskar din kanal, vindkraft är katastrofal värsta miljöbomb i människans historia, läs va det krävs för att resa ett vindkraftverk mark skog fundament insekter och fågellivet, atomkraft JA.

 56. Micael Pettersson

  Micael Pettersson

  3 månader sedan

  Kommer lämna detta falska skiten , han är lika rädd som alla som säger imot , så var det inte förut , dax att lämna detta skit slickeriet .

 57. Micael Pettersson

  Micael Pettersson

  3 månader sedan

  Har man pengar så då kan man ha mun diare

 58. Micael Pettersson

  Micael Pettersson

  3 månader sedan

  Bert lever i fantasivärld

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   3 månader sedan

   Han hänger inte med, det är det som är problemet, men det förstår han inte.

 59. Micael Pettersson

  Micael Pettersson

  3 månader sedan

  Lägg ner denna amatör skiten , hur fan kan du sitta å tycka att S är bra ???? Du är precis som alla hycklare ... pengar , makt kommer lämna detta skiten 🤘

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   3 månader sedan

   Bra beslut.

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   3 månader sedan

   Bert är gråsosse, har du inte upptäckt det?

 60. Chatter1

  Chatter1

  3 månader sedan

  Skit i loosern Sabuni Bert, uppmärksamma Åkesson istället, han är den ende som pratar vett.....

 61. Micael Pettersson

  Micael Pettersson

  3 månader sedan

  Fatta vad går pengarna som folk skicka , jvl amatörer , har varit trogen men detta är ju skit suuuuuuck 🌧🤘🤘🤘🤘🤘

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   3 månader sedan

   Skicka inga pengar till en miljonär, helt onödigt och urdumt.

 62. Per Wikström

  Per Wikström

  3 månader sedan

  Få ordning på djudet. Innan sändning under all kritik.

 63. Micael Pettersson

  Micael Pettersson

  3 månader sedan

  Ni kan inte ens sköta ljudet hahaha , va fan går pengarna ???????

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   3 månader sedan

   @joakim e Säkert, han gör inget som inte ger honom pengar.

  • joakim e

   joakim e

   3 månader sedan

   Bert ta pengarna till 100%

 64. John Rickardsson

  John Rickardsson

  3 månader sedan

  Löfven har fan inget val han måste anpassa sig till sina övriga kumpaner ..... Lögnare o bedragare ...... ta er i brasan .... Hela högen

 65. Micael Pettersson

  Micael Pettersson

  3 månader sedan

  Tyvär så våga du inte se som det är suuuuck Vad har hänt Bert ???????

 66. Tommy Anderson

  Tommy Anderson

  3 månader sedan

  vem bär ansvaret för getton göran persson och sossarna...han rånade pensionärerna och sozzarna fortsätter med att råna pensos...

 67. Micael Pettersson

  Micael Pettersson

  3 månader sedan

  Vaccin bla bla bla suuuuck , finns annat att snacka om Bert skärt

  • Morgan Larsson

   Morgan Larsson

   3 månader sedan

   Skärt som färgen? Hade du stavat stjärt så hade det rimmat 👍

 68. Tommy Anderson

  Tommy Anderson

  3 månader sedan

  först var det dålig ljud från bert nu är det dåligt från leo sitter han ute ha ha...

 69. Oscar Nilsson

  Oscar Nilsson

  3 månader sedan

  Bert! Det är helt OK att husbilar träffas! De kan inte smittas.

 70. Lennart Pettersson

  Lennart Pettersson

  3 månader sedan

  Ordna ljudet

 71. MrDogCoach

  MrDogCoach

  3 månader sedan

  Bilbesikningen har glömt bort bilen dom vill ha pengarna, en kvinna som besiktiga min bil var inte intresserad av bilen hon glömde vissa saker.

 72. Yngve Johansson

  Yngve Johansson

  3 månader sedan

  Den där pensionshöjningen ni pratar så ofta om börjar gälla först i höst, sep/okt. Lär väl inte bli så enorm men håll er till fakta.

 73. N Pantano

  N Pantano

  3 månader sedan

  Det är bra Bert! Privatiseringar är högerns lösningar på allt. Allt blir sämre, tågen, apoteken, besiktningen, skolan osv osv. Kloka ord om vaccination med. Alla dessa jävla tomtar som tror hela coronan är påhittad. Ja du jösses. Jorden är platt också eller? Idioter.

 74. Eric Cederstad

  Eric Cederstad

  3 månader sedan

  Okej Leo, vi kan bortse från denna sändning då det var din första. Men inte en gång till. Ljudet och mikrofonkrånglet gjorde att många personer avstod denna gång. Synd. Öva och testa ljudet en kvart före nästa omgång. Skaffa två reservmikrofoner.

 75. A e

  A e

  3 månader sedan

  Tjoho från Skåne 🌸

 76. Tommy Anderson

  Tommy Anderson

  3 månader sedan

  nu är ljudet lågt igen....

 77. Diddly Squat

  Diddly Squat

  3 månader sedan

  Amatører!

 78. Frans Eronell

  Frans Eronell

  3 månader sedan

  Uselt ljud hela sändningen!

 79. Frans Eronell

  Frans Eronell

  3 månader sedan

  Värför alltid det ständiga - att inte kolla ljudet före sändning!

 80. rottenroth

  rottenroth

  3 månader sedan

  Privatisering är helt klart bättre än att göra allt statligt, du tappar min respekt.

 81. Goral

  Goral

  3 månader sedan

  Lite oväntat att Bert även har negativa synpunkter på privatisering.

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   3 månader sedan

   Det gäller inte honom själv förstås.

 82. Lars Pousette

  Lars Pousette

  3 månader sedan

  Påminnelse. Göran Sosse Persson Stal 150 miljarder ur Pensionsfonderna utan att återbetala. Hajja det Bertan.

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   3 månader sedan

   Det tycker Bert är bra, tydligen och då ska han sluta oja sig över folks låga pensioner.

 83. Chrophe Chrophe

  Chrophe Chrophe

  3 månader sedan

  NI ÄR SÅDANA AMATÖRER! BERT HAR VARIT MED FÖRR OCH HAR ÄNDÅ INTE VETT ATT GÖRA SOUNDCHECK INNAN HAN GÅR LIVE. VARJE SÄNDNING SAMMA SAK. SLÄPP MYGGORNA OM NI INTE KAN HANTERA DEM ELLER LÄGG NED. DET FINNS EN ORSAK TILL ATT ANDRA INTE KÖR MED MYGGOR.

  • Chrophe Chrophe

   Chrophe Chrophe

   3 månader sedan

   @Oscar Nilsson Du fattar inget men det är lugnt. Vill inte förklara för dig vad visen är.

  • Oscar Nilsson

   Oscar Nilsson

   3 månader sedan

   I och för sig! Men idioter som skriver inlägg med versaler är betydligt större amatörer!

 84. Chatter1

  Chatter1

  3 månader sedan

  Svagt mikrofonljud....

 85. Birgitta Nachmann

  Birgitta Nachmann

  3 månader sedan

  Leo har en mycket lugn och trevlig röst. Passar bra i matchningen med Bert. Well done Leo!💕

 86. Fredrik Larsson

  Fredrik Larsson

  3 månader sedan

  Mm vi måste ha en bättre sjukförsäkring o det måste mer privata pensionsförsäkringar. Funkhindrade som har gått på industri på gymnasie-särsärskolan måste kunna få nåt jobb på riktiga marknaden i framtiden kanske?

 87. Micael Pettersson

  Micael Pettersson

  3 månader sedan

  Bara bla bla bla du är inte bättre än dom andra bye

  • ภัทราภรณ์ บุญสุข

   ภัทราภรณ์ บุญสุข

   3 månader sedan

   Idiot

 88. mats larsson

  mats larsson

  3 månader sedan

  Som det ser ut idag när ett fåtal finansierar välfärden som hela världen skall kunna ta del av så måste det privatiseras. Arbetande folket har inte råd att betala skatt varenda krona måste gå till privata pensionsförsäkringar och privata sjukförsäkringar och välfärden som den ser ut idag går i graven med systemkolapsen.

 89. Micael Pettersson

  Micael Pettersson

  3 månader sedan

  Samma tugg hela tiden suck

 90. Micael Pettersson

  Micael Pettersson

  3 månader sedan

  Den kepsen är för liten haha

  • Oscar Nilsson

   Oscar Nilsson

   3 månader sedan

   Men den är "gratis"!

 91. Cerik99

  Cerik99

  3 månader sedan

  Privatisera är ju bara ett annat ord för fri marknad. Tänk om vi aldrig hade haft det. Problemet i fri marknad uppstår alltid när vissa parter får fördelar och andelar tilldelat genom en centralmakt men då är det ju inte fri marknad längre. Det är då enkelt att skylla missförhållanden som då uppstår på "onda kapitalister", men oseriösa aktörer kommer alltid finnas då det är fråga om pengar och resurser. Vi måste så klart vissa regler men så fort stater och myndigheter lägger sig i en fri marknad blir det snett. I en sann fri marknad röstar alla medborgare med sina pengar och om ngn part missköter sig så röstas dom bort med hur vi använder våra plånböcker. Låt alla spela fritt på samma villkor och folket rösta med sina surt förvärvade pengar. Behövs inte mycket mer än dessa enkla reglrer att hålla sig till.

Nästa