Bert - Expressen: "Invandringen är orsaken till problemen"

Vår Webshop är nu igång på www.bertsvarld.se

Använd koden KEPS21 för att få 5% vid köp av minst 2 grejer och få en keps gratis!

Berts privata Instagram: bertwillisk...
Berts Värld Instagram: bertsvarld
Larsson & Karlsson på Treby: www.radiotreby.se/series/lars...

Följ Berts Värld på sociala medier!
Facebook: bertsvarld
Twitter: bertsvarld

Beställ en personlig hälsning från Bert via Memmo!
Länk: memmo.me/profile/bert-karlsso...

Med Blipp får du alla fördelarna som hos en bilhandlare när du köper eller säljer privat Länk: blipp.se/

Glöm inte att använda koden "BERT" för att få rabatt på tjänsten Blipp om du ska köpa eller sälja bil. När du använder koden så försvinner arvodet som Blipp vanligtvis tar ut när man tjänsten.

Dansbandskungen Facebook: dansbandskungen
Dansbandskungens instagram: dansbandskungen
Dansbandskungen Spotify: open.spotify.com/artist/0TJGs...

Leos hemsida: lzkonsult.nu
Leos Instagram: lzkonsult

Kommentarer 

 1. Micke petterssom

  Micke petterssom

  23 dagar sedan

  Och du Bert tjänade pengar på invandringen, vad gnäller du för?

 2. Peter Öberg

  Peter Öberg

  Månad sedan

  Människor som har ”motorväg” från hjärnan till talorganet blir allt mer sällsynta. Men alltid lika trevligt när de dyker upp. Du är bäst i test BERT! Ett ljus i mörkret : )

 3. Leo Morgan Roos

  Leo Morgan Roos

  Månad sedan

  👍

 4. ZZ TOP

  ZZ TOP

  Månad sedan

  ahhh -- fuck it

 5. ZZ TOP

  ZZ TOP

  Månad sedan

  Religion poisons everything

 6. Slingerland Slingerland

  Slingerland Slingerland

  Månad sedan

  Varför tar det 7 min innan sändningen börjar...Så dålig produktion! Annars ligger ni på topp! Mvh

 7. Le_monke420

  Le_monke420

  Månad sedan

  vad röd han är

 8. Tommy Bengtsson

  Tommy Bengtsson

  Månad sedan

  BRA BERT DU SÄGER VAD 90% AV SVENSKARNA SÄGER IDAG MEN EJ OFFENTLIGT

 9. Vidar Ulvstig

  Vidar Ulvstig

  Månad sedan

  det där med ishockey`? = Sverige i fritt fall,, och alla skyller på andra

 10. Vidar Ulvstig

  Vidar Ulvstig

  Månad sedan

  som mamman i Hjällbo sa "utvisa min son,, jag är först att skriva under" sen sa hon utvisa alla "ledare" så fattar dom andra enda raka,,,,,,,

 11. Johan Bärlin

  Johan Bärlin

  2 månader sedan

  Gris-Bert. Han har varit en del av asylindustrin.

 12. Margaretha Christophersen

  Margaretha Christophersen

  2 månader sedan

  Lyft ALDRIG Björn Olsen, Berts favorit, som nu rekommenderar barn att ta vaccin, vilket är fullkomligt onödigt och fel, eftersom barn nästan aldrig blir allvarligt sjuka i covid.

 13. Anders Parnefalt

  Anders Parnefalt

  2 månader sedan

  Hinner somna innan ni kommer till sändning

 14. Kenneth Moh

  Kenneth Moh

  2 månader sedan

  Centern är en sekt och inte ett parti.

 15. Kenneth Moh

  Kenneth Moh

  2 månader sedan

  Svenska militären är väl på någon jävla PRIDE-utbildning.

 16. The Somberlain

  The Somberlain

  2 månader sedan

  Invandringen kan väl inte vara vårat största problem? Är det inte lite rasistiskt att säga det?

 17. David Johansson

  David Johansson

  2 månader sedan

  1977 dog Elvis. Tyckte du sa 1971.

 18. Andy Jason

  Andy Jason

  2 månader sedan

  15:16

 19. FIS

  FIS

  2 månader sedan

  I remember Elvis Presley..bra låt..

 20. Christer Engström

  Christer Engström

  2 månader sedan

  Kristersson är Bomans och Reinfeldts kasperdocka...... Åkesson är ett bättre alternativ, om man är trött. På våldtäkter, snyltare som inte kan prata rent, knivmännen hedersmördarna, leva på bidrag och begå brott i Sverige, Knarksmugglarna, distributörerna , knarkande drograttfyllerister. Som ska smita från polisen, volta o försöka att smita m.m.m. osv osv.

 21. Anette Nilsson

  Anette Nilsson

  2 månader sedan

  Bert har humor jag skrattar ihjäl mig igen!!

 22. Ankatrin Skantz

  Ankatrin Skantz

  2 månader sedan

  Sabuni flydde från Burundi till Sverige. Men finns det någon hotbild mot henne så i princip skulle hon kunna återvända. Vi har tillräckligt med inkompetenta politiker i Sverige. Det finns bara ett parti som haft sämre väljarstöd och det är Ny demokrati. Dagens politiker har monterat ner den svenska välfärden rekordsnabbt. I veckan visades en dokumentär om Håkan Juholt. När det blåste som mest kring honom var jag inte direkt så engagerad. Men nu blev jag otroligt imponerad. Hur sossarna skötte detta då är ingen vidare reklam för partiet. Vanja Lundin var för feg för att berätta detta - ynkrygg kallas det. När man nu ser vad de har - som exempel Morgan Johansson -han är nog en av de sämre men han är definitivt inte ensam. Det finns minst en handfull politiker som man inte vet namnet på eller vad de har för ministerpost. Löfvens framtid som statsminister är nog räknade han har inte rätt attityd. Om man skulle ställa upp Håkan Juholt mot Löfven så skulle nog Löfven se helt bortkommen ut. Juholt mannen som kunde samtala med alla. Ja jag är otroligt imponerad. Och de fel som han skulle begått är ju bagateller när man tittar på dagens lögnhalsar. Korrupta människor som hela tiden avböjer att kommentera sina idiotiska idéer. Nej sparka hela högen och börja om på nytt är mitt förslag Vårat s.k. välfärdsystem såsom a-kassa sjukförsäkring m.m. sämst i Norden.

 23. Anette Nilsson

  Anette Nilsson

  2 månader sedan

  Smarta Bert!! Vilken tur att du finns..🥰👍❤👍👍

 24. Anette Nilsson

  Anette Nilsson

  2 månader sedan

  Bert är bäst! Heja heja

 25. Kjell Andersson

  Kjell Andersson

  2 månader sedan

  Berts värld

 26. sune stjern

  sune stjern

  2 månader sedan

  Om sosse regeringen låter MENA makt invasionen sossarnas röstboskap och medvetna folk utbyte att bete sig som dom gör i SVERIGE! med allt våld mord våldtäkter förnedrings rån bilbränder stölder mm. som dom nu utsätter det svenska folket för, och mycket sällan får några märkbara straff alls! så innebär detta att vår egna regering är TERORISTER mot det svenska folket och måste ställas ansvariga och givetvis dömas för TERRORISM och sättas i fängelse för brott mot den egna befolkningen ABSOLUT !.....

 27. peter tyckare

  peter tyckare

  2 månader sedan

  När makt eliten köper sex från Exklusiva Escortfirmor då är många regade som annat catering-sekreterare -städning syfte=FAKTUROR

 28. peter tyckare

  peter tyckare

  2 månader sedan

  Hela pandemin har kostat danmark 14 miljarder,sverige 500 miljarder,I danmark betalade storbolag tillbaka för att dom inte ville utnyttja sitt land så i dag gick riksdagen i danmark på semester utan 1 krona i pandemi skuld,Det är skillnad på sosse å sosse-sveriges förjörare.

 29. peter tyckare

  peter tyckare

  2 månader sedan

  Vi skall ha militär som skall skydda vårat land ,vårat folk,våra gränser,Vi skall inte skydda afghanistan och mali,Gärna yrkesmilitär som MP.

 30. Margaretha Christophersen

  Margaretha Christophersen

  2 månader sedan

  Lika dåligt språk, som vanligt, helt otroligt. Varför militär, Bert vill ju ha stopp på alla militärer, men nu går det bra, tydligen. Strunta i Sabuni, ointressant människa och hennes parti likaså. Imponerad av vänsterledaren, man häpnar !!! Man hinner inte med att räkna alla språkgrodor, är Bert svensk? Varför gör du inget åt skjutningarna, Bert, nu när ingen annan gör något? Facket har spelat ut sin sin roll för länge sedan. Vi har hört om Berts prostata-problem tusen gånger, ointressant. Det var väl länge sedan det diskuterades sakfrågor bland politiker, har Bert inte upptäckt det än? Vi har hört om MP och plasten tusen gånger, Bert. Rösta inte på dem, men det kanske du har slutat med, Bert !!! Persson tog inte bara bort förslag, han stal från pensionsfonderna, vet du väl, Bert !!! Pensioner kommer inte att finnas framöver. Covid-hantering har definitivt inte fungerat i vårt land, men Bert tror bara på Svt, stackarn. Skicka inga pengar till Bert !!! Han behöver inte mer kosing, fatta det !!! "Ingen gör nåt", säger Bert. Vad gör karln själv - inget !!! Varför ska vi hålla avstånd, det är ju inte viktigt med stånd, påstår Bert ??? !!! Läs på om klaner, Bert !!! Annie har ALDRIG varit bra, hur tänker Bert ??? Maud Olofsson var lika korkad, totalt blåst. Sverige är inte otroligt, de flesta svenskar vill ha det så. Man kan inte anmäla politiker, de är skyddade på grund av tjänstemannaborttagandet av "fel." Sluta med ditt sex-köps-prat, ointressant. Skönt, att gaphalsen Zlatan är borta, inskränkt och skrävlig. Grym betyder ond, Bert !!! Det är många, inte bara Lernia, som inte får löneökningar. Förra gången tyckte Bert det var bra med miljonskatt, men nu låter det annorlunda minsann, han kanske drabbas själv, vilket han upptäckt först nu. Vi har ingen demokrati, Bert, borta sedan länge. Ibland är V bra, ibland inte, hur ska Bert ha det? Nej, vi VILL inte skänka en slant och vi HAR inte råd att bli medlemmar. Bra med IQ-test för röstberättigade. Blir Bert ordförande för PRO, får vi andra noll i pension. Vilka snusk-program Bert tittar på, hemskt !!! Bert förstår sig inte på cricket, tror jag. Vi har hört nog om Bingolotto. Vi vill inte se Löfvet, varken med eller utan kläder. Vad är "sUndag?" "O, store Gud, duger väl inte, Bert, det är ju en religiös melodi !!!

 31. MR Entrémattor

  MR Entrémattor

  2 månader sedan

  Kling & Klang suger...

 32. Staffan Karlsson

  Staffan Karlsson

  2 månader sedan

  SCB kan man inte lita på när det gäller opinionsundersökningar. Där är Sentio och Yougov bäst. Det säger sig själv.... STATENS statistiska centralbyrå, dvs sossarnas! Endast utländska institut går att lita på.

 33. Kerstin Gloerfelt-Tarp

  Kerstin Gloerfelt-Tarp

  2 månader sedan

  Pandemin har varit en stor succé, jasså, ...... tänker på hur de kommer må om något år eller två som fått sina vaccinationer !!!

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Och alla som politiker har tagit död på, jojo !!! Bert svamlar vilt om allt och ingenting.

 34. pqsnet

  pqsnet

  2 månader sedan

  Hahaha! Skönt att någon annan 14:25 outar Berts dubbelmoral/Dubbeltänk så jag slappp... Bert skryter 10:10 om att han tidigt sa, TA IN MILITÄREN MOT GÄNGKRIMINELLA... Men han har i flera program suttit och förespråkat att Militären ska avvecklas och skällt på tittarna när de inte håller med....

  • Sven-Arne Andreasson

   Sven-Arne Andreasson

   2 månader sedan

   Bert har väldigt dålig koll i de flesta sakfrågor och svamlar mest rakt ut i luften utan en sammanhållen tanke. Om någon har en annan åsikt än han har, blir han bara förbannad och aggressiv. Synnerligen dålig stil. Att någon skänker pengar till hans program är lika ofattbart som att någon röstar på Centern.

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Senil ???

 35. Anette Nilsson

  Anette Nilsson

  2 månader sedan

  Invandrarna skrattar bakom ryggen på oss svenskar. Kallas naivitet. Fram med rättvisan. Och ohedersförtrycl. Skamligt!!

 36. T Mac

  T Mac

  2 månader sedan

  volvo borde betala 50% av aktieutdelningen i skatt till Svensk välfärd

 37. Anette Nilsson

  Anette Nilsson

  2 månader sedan

  Jimmi Åkesson tillsammans politisk..med Bert! Då har vi löst många politiska problem..Bäst..igen...

  • Anette Nilsson

   Anette Nilsson

   2 månader sedan

   Alla vet att nordiska kvinnor är kända för sin skönhet. Därför springer många invandrare efter dom. Deras fruar väntar hemma. Sorgligt..bakar baklava..vilket i och för sig är gott att knapra på.

 38. T Mac

  T Mac

  2 månader sedan

  inför kommunala horhus så kan man ha kontroll o tjejerna kan betala skatt för sina arbetsinkomster o få del av trygghets systemen

 39. Anette Nilsson

  Anette Nilsson

  2 månader sedan

  Sluta gnäll på Bert! Han är ju smart! Han vågar uttala sig om det mesta. No fear!! Så starkt jobbat. Otroligt!!!

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Smart ??? !!!

 40. Anette Nilsson

  Anette Nilsson

  2 månader sedan

  Bert är bäst! Igen..och ..igen. Skulle passa som statsminister..heja heja

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Nej, bevare oss väl.

 41. T Mac

  T Mac

  2 månader sedan

  HELT RÄTT ATT ANVÄNDA SIG AV MILITÄRA JÄGARFÖRBAND O STÄNGA OMRÅDEN SÅ POLISEN KAN GÖRA SITT ARBETE.

 42. Björn Franksen

  Björn Franksen

  2 månader sedan

  Bert pratar om att sätta in försvaret i förorterna , ? , vilket försvar , du menar organisationen med en ledare som går i pride tågen? .

  • Micke petterssom

   Micke petterssom

   23 dagar sedan

   Vi har ett skämt i Afghanistan och mali som skyddar Sveriges gränser där.

 43. Matz Johansson

  Matz Johansson

  2 månader sedan

  Elvis dog väll 1978?

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   -77

 44. Matz Johansson

  Matz Johansson

  2 månader sedan

  Men för fan läs du kan smitta fast du fått sprutan du kan blì svårt sjuk fast du tagiit sprutan och det är inget vaccin och sprutan är bara nödgodkänd och läs eu reseletion 2361.

 45. Nuerekört. Emigranten.

  Nuerekört. Emigranten.

  2 månader sedan

  UPPREPR!INGAR UPPREPNINGAR NU ÄR DET FÄRDIGT BERT HAR BLIVIT EN BOLIBOMPPA GUBBE .

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Har blivit ??? !!!

 46. grimlund

  grimlund

  2 månader sedan

  Det är ju politiker du pratar om Bert. Ha, ha. Tror du politiker kan ta ett snabbt beslut? Allting skall dras i långbänk. Går en glödlampa sönder hemma hos en politiker så tar det minst ett år innan den kan bytas.

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   De har inga glödlampor, kör med fotogen.

 47. TJ TJ

  TJ TJ

  2 månader sedan

  Fan vad VÄRDELÖS den FETA Dansbandskungen är?! När man lägger upp en video behöver man inte ha en kvarts vinjett varenda jävla gång. Helt sanslöst inkompetent!

 48. FIS

  FIS

  2 månader sedan

  Tribunal och in med packet på Kumla.. förbjud Miljöpartiet och sätt munkavel på Bolund. Plastgubben. Om vallokalerna har öppet på förmiddagen missar Mercedes ägarna från sudan röstningen..

 49. Christer Blomberg

  Christer Blomberg

  2 månader sedan

  Hur kommer det sej att vanliga arliga "forkylningar/influensa forsvunnit, nu ar det tydligen CORONA 19 som galler !!!!?????

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Därför att folk har blivit mer noga med handhygien, ingen kräksjuka eller säsongsinfluensa.

 50. Börje Skårvall

  Börje Skårvall

  2 månader sedan

  Bert bör nog vara mer exakt med vad han säger om pandemin. Han säger att Sveriges strategi har varit bra. Med mer än 14000 döda, 5:e högsta arbetslöshet i EU, Folk dör i vårdköer då sjukvården är upptagen med pandemin. Mer tydlighet efterfrågas.

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Bert vet inget om corona, heller.

 51. christer rohdin

  christer rohdin

  2 månader sedan

  Danska kvinnan som hade samlag under direkt sändning i radion gjorde det bra. 👍🇸🇪

  • Morgan Larsson

   Morgan Larsson

   2 månader sedan

   Hon gick ”all in!” Tyckte det var rätt kul gjort.

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Skandal.

 52. christer rohdin

  christer rohdin

  2 månader sedan

  Det går inte att lita på procent mätningar hur dom olika partierna ligger till hos folket som SVT gör. 🇸🇪

  • Ankatrin Skantz

   Ankatrin Skantz

   2 månader sedan

   Det är väl som alla mätningar man intervjuar ett antal personer. Det går väl inte att tillfråga varje enskild person som har rösträtt. Det säger väl sunt förnuft

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Tro inte på något från Svt, ett gott råd.

 53. christer rohdin

  christer rohdin

  2 månader sedan

  Jag tycker att SD skulle stämma människor som kallar partiet för Nazister och Rasister, det är ingen i SD som har en politik som härstammar därifrån. 🇸🇪

  • Micke petterssom

   Micke petterssom

   23 dagar sedan

   @Ankatrin Skantz Typ som dina polare i förorten, eehhhh jag ska nolla min mamma.

  • A e

   A e

   Månad sedan

   Tycker ja me

  • Ankatrin Skantz

   Ankatrin Skantz

   2 månader sedan

   Jag tycker SD en gång för alla lärde sig hur man uppför sig anständigt. Trump och SD har samma problem. Helt i avsaknad av vett och etikett

 54. christer rohdin

  christer rohdin

  2 månader sedan

  Samt vill Stefan Löfven och hans regering att vi ska ta bort vanliga pengar att betala med för att få bättre kontroll över vad människor gör med pengarna, så inga svarta affärer görs. Det kort betalning som gäller efter 2023 så att alla affärer registreras och Staten får bättre kontroll över skatte betalningar som människor gör. 👎🇸🇪

  • Fredrik Larsson

   Fredrik Larsson

   2 månader sedan

   Mm vi ska fortfarande ha svenska kontakter kvar . Om det blir strömavbrott då hur ska vi kunna betala i affärerna då kanske?.blir vi första kontlösa landet i världen så kan andra stormakterna göra en dator attack sen kommer finnas nåra pengar i sweden ju kanske?

 55. christer rohdin

  christer rohdin

  2 månader sedan

  Stefan Löfven och hans regering kommer att lösa problemen i samhället med att införa skatt på sparade pengar på bankkonton som människor har sparat ihop under många år, samt införa Fastighet skatten igen. En rent sagt bedrövlig politik. 👎👎🇸🇪

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Håller helt med, höjda skatter lönar sig aldrig, men Löfvet vill, att alla svenskar ska fly landet fortast möjligt.

 56. Charles Hultquist

  Charles Hultquist

  2 månader sedan

  musiken slutar 7:25

 57. Dyngrak Nu

  Dyngrak Nu

  2 månader sedan

  Ang avlysning av höga politiker i Sverige av andra länders säkerhetstjänster,har alltid förekommit och kommer alltid att ske,Men tydligen är dom extra aktiva just nu man kan ju undra varför, men inte så konstigt om ser hur våra politiker agerar! En del av våra politiker är ju rena katastrofen å en säkerhetsrisk inte bara för Sverige!!!!!!!

 58. FIS

  FIS

  2 månader sedan

  Elvis dog väl runt 77.

  • Krozza1

   Krozza1

   2 månader sedan

   Tror Bert menar Tolvis Presley. Men han dog ju långt efter. 30 november 2005 i Solna. Vissa hyllar ju han samtidigt som Karl XII. 30 november.

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Jag tror Bert menar någon släkting till Elvis, Elvis dog 16 aug. -77.

 59. FIS

  FIS

  2 månader sedan

  Vi har ingen Swish..inget bankkonto..inget hem. inga pengar.

 60. FIS

  FIS

  2 månader sedan

  Skit frågor av dansbandsugglan.

  • Sven-Arne Andreasson

   Sven-Arne Andreasson

   2 månader sedan

   Den s.k. dansbandskungen vågar inte ställa några kritiska frågor till Bert. Det är mest trams och inställsamma frågor som tas upp. Helt ointressant.

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Som vanligt, alltså.

 61. FIS

  FIS

  2 månader sedan

  E Bert indian idag..hel röd.

 62. FIS

  FIS

  2 månader sedan

  Gudsonen hörs inte..

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Jodå.

 63. FIS

  FIS

  2 månader sedan

  Sitt inte o babbla med varandra...man hör inget.

 64. Matts Stenseth

  Matts Stenseth

  2 månader sedan

  Hur kan pedofilpartiet öka? Stämmer det verkligen?

  • Gustaf Lundin

   Gustaf Lundin

   Månad sedan

   @Staffan Karlsson eller så visar det återigen på hur kompakt SD-föraktet är inom vissa grupper.L har ju gjort en liten förflyttning, det har nog påverkat Cs väljarstöd. Pedofili trumfar inte SD-hatet, jag börjar tro att inget gör det. C kan lägga in permanent text i alla sina dokument "För övrigt anser vi att allt är Sverigedemokraternas fel"

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   @Staffan Karlsson Hoppas det.

  • Staffan Karlsson

   Staffan Karlsson

   2 månader sedan

   Nej, det stämmer inte. Man genomför undersökningarna felaktigt.

 65. FIS

  FIS

  2 månader sedan

  Semle skatt..

 66. FIS

  FIS

  2 månader sedan

  Ingen frågar Löfven om felen i debatterna.

  • Slingerland Slingerland

   Slingerland Slingerland

   Månad sedan

   Alla VET att Löfven och sossarna är skyldiga till Sveriges totala kollaps, som kommer snart!!

 67. Matts Stenseth

  Matts Stenseth

  2 månader sedan

  Nya Göteborg=Krigistan

 68. Sven Svensson

  Sven Svensson

  2 månader sedan

  Det verkar som om inte hjärnan är med ibland. Kan Bert förklara varför covidpass då du ändå kan vara bärare av covid även om du tagit vaccin??

 69. Frans Eronell

  Frans Eronell

  2 månader sedan

  Kan det bli mer barnsligt än att reta sig på att Dansbandkungen snusar. Jag tycker att han ska börja röka. Vad säger du då, gnällbert. Vad är det för fel på snus? Det är en del av Sveriges kultur precis som dansband, raggare och naivitet. Sluta gnäll på andra! Låt dä va som dä ä!

  • Frans Eronell

   Frans Eronell

   2 månader sedan

   @Jacob Heed Olsson Ja den är bra: Station to Station med Bowie.

  • Jacob Heed Olsson

   Jacob Heed Olsson

   2 månader sedan

   @Frans Eronell Olika från person till person

  • Frans Eronell

   Frans Eronell

   2 månader sedan

   @Jacob Heed Olsson Och kroppkakor, surströmming och kåldolmar och tillit och begrepp som "att göra rätt för sig", att ta varandra i hand att inte ljuga flagrant att kunna simma att inte vara rädd för hundar, att respektera äldre - nja nu vet jag inte så där säkert - gör vi det?

  • Jacob Heed Olsson

   Jacob Heed Olsson

   2 månader sedan

   Naivitet innefattar snus*

 70. FIS

  FIS

  2 månader sedan

  Hur många militärer har Sverige?

  • Slingerland Slingerland

   Slingerland Slingerland

   Månad sedan

   Jag gissar att det finns tillräckligt med soldater att kunna ordna upp ett o annat i Sverige....Men viljan finns inte hos de som har makten att beordra detta!!

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   En, högst två, i alla fall inte tre !!!

 71. FIS

  FIS

  2 månader sedan

  Stenevie vill höja bidragen till bidragstagarna..hon känns avlopp.

  • Mats Johansson

   Mats Johansson

   2 månader sedan

   Hon är ju avloppsrör

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Hon kan börja med att dra in sin lön för ingenting.

 72. Stefan Olsson

  Stefan Olsson

  2 månader sedan

  Bertan sluta kommentera vikten på dansband kungen, bara löjligt, annars är det bra😐

 73. FIS

  FIS

  2 månader sedan

  Köper en Bazooka..

 74. FIS

  FIS

  2 månader sedan

  Bränder över allt ..vinden..mord.

 75. FIS

  FIS

  2 månader sedan

  Annie Lööf upp 1.9%.

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Hon borde ligga på minus 50.

 76. Johan Fasth

  Johan Fasth

  2 månader sedan

  Helt rätt att lägga in en go mullbänk!

 77. Assar B

  Assar B

  2 månader sedan

  Presstödet borde avskaffas helt och hållet. Skattepengarna kan gå till att rösta upp sjukvården istället.

  • Solve Everything

   Solve Everything

   2 månader sedan

   kan vi inte bara copy-pasta hela japans juridiska system och hoppa 50 år framåt i tiden?

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   "rusta" upp, menar du väl?

 78. Assar B

  Assar B

  2 månader sedan

  Johan Forsell heter Moderaternas rättspolitiske talesperson. Håller med. Han är grym, klar, tydlig och bra talare. Han borde bli partiledare för moderaterna.

 79. Kristina Andersson-Sunna

  Kristina Andersson-Sunna

  2 månader sedan

  Bert, Snus är väl inget jämfört med att peta näsan.

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Bra.

 80. Peter Carlsson

  Peter Carlsson

  2 månader sedan

  Att Centern ökar enligt mätningen har nog en hel del att göra med sossarnas indoktrinering av så många svenskar, för inte är det Annies förtjänst eller Centerns pedofiler!, nej det är idioterna som fortfarande tror SD är rasister, nazister och gud vet allt, som man i åratal svärtat ner, och detta fortsätter Annie med starkt, men sanningen börjar sakta men säkert komma ikapp och fler o fler börjar vakna upp.

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Vi får hoppas du har rätt.

 81. Roger Holmen

  Roger Holmen

  2 månader sedan

  Bert du verkar trött i dag eller klunkat på bananlikören ;-)

 82. John Rocky aka Rambo Balboa

  John Rocky aka Rambo Balboa

  2 månader sedan

  Skamlösa

 83. Anders Wiman

  Anders Wiman

  2 månader sedan

  Jag tycker att det vore bra med ett I/Q test på dem som tar sprutan- Vet någon vad det innehåller???

 84. Mats Persson

  Mats Persson

  2 månader sedan

  Elvis dog 1977 och inte 1971 är du full Bert😅

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Nej, men ovetande om det mesta och glömsk dessutom.

 85. Susanna Svensson

  Susanna Svensson

  2 månader sedan

  Försvarsminister är upptagen med att attackera Jimmie Åkesson, så de har inte tid att få ordning i Klan krig?

 86. Mackman

  Mackman

  2 månader sedan

  Nu ska du ha militären! Du har ju sagt hela tiden vi inte ska ha någon militär för den kostar pengar. Hur ska du ha det?

 87. Anders Wiman

  Anders Wiman

  2 månader sedan

  Du måste vara helt tappad, har pandemin varit BRA FÖR SVERIGE. Det har ju skapat kaos över hela världen. Skapad av familjen på Arsenalsgatan 8 C i Stockholm, med anledning av avslöjande av sin verksamhet, maximering av sin egen inkomst, totalt hänsynslöst.

 88. Åke Andersson

  Åke Andersson

  2 månader sedan

  Bert, skärp dig!! Du har blivit en knarrig gubbe med medalj!!Även självgod!!!.

 89. Jonte Ernerwik

  Jonte Ernerwik

  2 månader sedan

  Han är mkt römosig efter spruta

 90. Willy Norrmen

  Willy Norrmen

  2 månader sedan

  Dansband, pengar på lågt intellektuella.

  • Willy Norrmen

   Willy Norrmen

   2 månader sedan

   Lägg av B.

  • Willy Norrmen

   Willy Norrmen

   2 månader sedan

   Fel försvar.

  • Willy Norrmen

   Willy Norrmen

   2 månader sedan

   Bpm

  • Willy Norrmen

   Willy Norrmen

   2 månader sedan

   Du vet, vilket bom.

  • Ankatrin Skantz

   Ankatrin Skantz

   2 månader sedan

   Willy Norrmen du tillhör säkert den grupp människor som är född utan taktsinne. Titta på Nobelfesten där akademiker skuttar runt i sin egen takt medan orkestern kör sin. Att folk dansar är ett nöje som utövas av många. Ditt inlägg var lågt intellektuellt.

 91. Cerik99

  Cerik99

  2 månader sedan

  Men du ville ju lägga ned militären? :)

 92. Hans Ahl

  Hans Ahl

  2 månader sedan

  Konstigt att centern går bra. Med tanke på vad Anni Lööf säger.

  • Mats runo Johansson

   Mats runo Johansson

   Månad sedan

   Dom mätningarna tror ja inte ett skit på

  • Margaretha Christophersen

   Margaretha Christophersen

   2 månader sedan

   Plus ingenting uträttar.

 93. Anders Johansson

  Anders Johansson

  2 månader sedan

  Sweden calling. Men vem ska hjälpa oss? Det finns destabiliseringskrafter ifrån främmande makt. Norge, Danmark skrattar i mjugg åt oss, USA, England skiter i oss. Kanske Finland (annars kanske de också blir utsatta) . Jag hoppas på Tyskland.mfl.

 94. CGG

  CGG

  2 månader sedan

  I november är det nog försent, att "laga" Sverige! Tror det blir svårt att göra något!!

 95. Torsten Hulin

  Torsten Hulin

  2 månader sedan

  Kan du Intervujua den du o Ian Sthlm. fick in i Stockholm stadshus Ulf Bejerstrand. Med sitt. KNAPPTRYCKARNA.........intressanta tanke

 96. Mats Olsson

  Mats Olsson

  2 månader sedan

  Pride flaggan före detta LSD flaggan regnbågen= SANT!

 97. Ronnie Nordqvist

  Ronnie Nordqvist

  2 månader sedan

  gubbar i bakgrunden använd mikrofon

 98. Torsten Hulin

  Torsten Hulin

  2 månader sedan

  Undra om det är svenska djupa staten som avlyssnat och inte Usa 🇺🇸. Men det kommer nog i ljuset 😎😎😎😎🥸🥸🥸😎😎🤪🇸🇪

 99. håkan karlsson

  håkan karlsson

  2 månader sedan

  Samhall konkurer med lernia på Volvo Torslanda mvh Håkan på Samhall i Västerås som vill komma med 3 till

 100. 1 ace

  1 ace

  2 månader sedan

  EXAKT. EXAKT. EXAKT. EXAKT.

Nästa